KristenStewart - en blogg om en icke kristen Stewart

Anlita flyttfirma i Göteborg?


skrivet den 22 maj av Stewart, klockan:17:23

Trött på att fråga polare och släktingar när du ska flytta? Jag har flyttat med flyttfirma i Göteborg några gånger och fyller du en lastbil med möbler, lådor och heminredning som jag gjorde är det värt det tycker jag. Min fyra med smockfullt vinds- och källarförråd tog 10 timmar för fyra flyttgubbar att flytta och att utsätta vänner för ett sådant slit är helt enkelt inte schysst. Proceduren är liknande dock – de kör inte med lastpallar, kranar eller nåt sånt.

Jag konktaktade fyra flyttfirmor som jag tyckte verkade intressanta och bad de komma över för att räkna på fastpris. De berättade om försäkringar och att de hade reko killar som inte drack, gick på anabola eller så. Jag antecknade allt viktigt på fyra olika papper och valde sen. Tyvärr tog jag timpris – det är nog smartare att köra fastpris så behöver du inte få hjärtklappning när de har med sig en långsam kille med ryggproblem eller är borta på lunch över en timme.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt