KristenStewart - en blogg om en icke kristen Stewart

Behöver ventilationsfilter eller något (?)


skrivet den 18 nov av Stewart, klockan:16:01
Det var ett tag sen jag skrev nu men har haft svårt att komma på ett bra ämne. Sen jag flyttade har jag varit skitnöjd med min nya lägenhet och allt har varit bra fram till sista tiden. Nu sen förra veckan så har det varit något konstigt ljud från en ventil som är högt upp på väggen. Jag har googlat runt för att finna ett svar om vad det kan tänkas vara. Enligt en del svar på nätet så kan det handla om ventilationsfilter, och andra tror att det kan vara något som fastnat där inuti. 

Jag hoppas för allt att det inte är något litet djur som dött där, som en råtta eller nått. Men då kanske det borde ha börjat att lukta redan? Vilket fall så ska jag se över om jag kan finna någon i min närhet som kan hjälpa mig att klura ut problemet och åtgärda det. Har redan provat med att ringa min hyresvärd men hon har inte svarat de senaste dagarna. Otroligt jobbigt när man typ försöker att sova och allt man hör är ett tjut i det annars tysta rummet. 

Just nu värderat 2.5 av 37 människor

  • Currently 2,486486/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt